5+2 randi tipp téli időszakban

5+2 randi tipp téli időszakban

Téli időszakban a párok hajlamosak bekuckózni a lakásba és napokig kis sem mozdulni. Ez valóban nagyon romatikus tud lenni, de ha ennél többre vágysz, mutatunk néhány randi tippet a hideg téli hónapokra.

Autósmozi

Az autósmozi legtöbbek fejében egy nyár esti programként él, pedig ez így nem teljesen igaz. A legtöbb autósmozi téli időszakban is várja a vendégeket.

Az országban számos autósmozi üzemel a hideg hónapok alatt, így egy napra te is elviheted párod, hogy kiszakadjatok az otthon fogságából.

autosmozi

Főzzetek együtt

Nem, nem otthon!

Egyre népszerűbbek a fél- egy napos sütő-főző tanfolyamok. Budapesten nagyon könnyen találtok magatoknak ilyen eseményeket, de egyre több vidéki városban is tartanak főző tanfolyamokat, főzőnapokat.

Vannak olyan helyek, melyek kifejezetten párok számára nyújt lehetőséget sütős-főzős randira, ahol egymásnak készíthettek finomabbnál-finomabb falatokat.

Ráadásul egy ilyen tanfolyam alkalmával sokkal közelebb is kerülhettek egymáshoz, mind testileg, mind lelkileg, szóval vágjatok bele!

Wellness hétvége

vagy még jobb hétköznap

Ha van néhány szabad napotok, az egyik legpihentetőbb kikapcsolódás a wellness. Beltéren kényelmes melegben pancsolhattok, relaxálhattok, vagy befeküdhettek akár egy massage-ra vagy szaunába.

Ha munkátok engedi, érdemes hétköznapra szabadságot kivenni, mert ezek az időszakok olcsóbbak és kevésbé zsúfoltak a szállodák.

A legjobb ár megtalálása manapság egyszerű, csak látogass el egy összefoglaló oldalra mint pl a Trivago

És természetesen előtte ne felejts el bevásárolni a szállodai éjszakákra a KamagraMost termékeiből 🙂

 
 

 

 

Nyomás a menhelyre!

menhely

Ha mindketten lelkes állatbarátok vagytok, akkor mindenképpen látogassatok el egy menhelyre!

Ezzel nem csak a saját hétköznapi rutinotokból szakadtok ki, de ami mégfontosabb, segíthettek néhány kutyának, macskának azzal, hogy elviszitek sétálni őket.

Ez nem hangzik túl soknak, de az állatok számára a séta és az ember társasága a legnagyobb kincs. Ez egy önzetlen randi, ami után lehet, hogy picit koszosak lesztek, de az érzés, hogy ennyivel is segítesz egy állaton, felbecsülhetetlen!

Nem utolsó sorban – mivel teljesen új dolgot fogtok csinálni – nagyon jól fogjátok érezni magatokat a sok állat között és ki tudja, lehet, hogy még a végén örökbe is fogadtok egyet.

Séta a hóban!

Néha a legegyszerűbb dolgok a legszebbek. Nincs is annál romantikusabb, mint amikor a hóesésben, kézen fogva sétáltok a kivilágított utcákon. Lehet, hogy nem a lepörgősebb randi, viszont így legalább sor kerülhet egy igazán mély beszélgetésre.

Az sem probléma, ha nincs hó. Ha ismered a városod, tudni fogod, hogy melyik napszakban melyik környékre érdemes elvinni egy sétára a párodat. A téli naplementék és napfelkelték tudják a legszebb létványt nyújtani. Előtte azért jól öltözzetek be!

...de, ha mégis otthon maradtok, van 2 bónusz randi tippünk...

Játsz!

Ha eszetek ágában sincs kint fagyoskodni, akkor vásároljatok, vagy vegyétek elő a porosodó társasjátékokat, kártyákat, kirakósokat. Akár dupla randit is szervezhettek, hiszen többen még izgalmasabbak ezek a játékok!

Egyes társasjátékok nagyon összetettek, de ezektől sem kell megijedni. Ha egyszer megtanuljátok és mindkettőtöknek tetszik, remek hosszútávú program lehet a heti 1-2 társasest.

Társasjáték

Bújj be a meleg ágyba...

Ha úgy érzitek, nem nektek való a téli hideg és nem terveztek kinti programokat, illetve a fenti randi tippek nem segítettek akkor dobjátok fel a közös estéket intimebb programmal!

Lepd meg párod a Kamagra Zselével (Kamagra Oral Jelly vol1). A Kamagra zselé a Kamagra termékcsalád egyik „játékosabb” tagja.

Nem csak merevedési zavar esetén alkalmazható eredményesen, de tovább élvezhetitek az együttlétet, akár többször is.

Az együttlét előtt 20-30 perccel érdemes bevenni, a hatás csúcsának elérése eltérő lehet, de általánosságban 40-60 percre tehető.

És, hogy a női vágyait is fokozzuk, lepd meg párod Viagra Lovegra női vágyfokozóval.

Rendelés esetén szállítási feltételek

A leadott rendelés után a potencianövelő termék(ek) feldolgozásra, majd utána csomagolásra kerül. Diszkrét buborékos fehér vagy barna csomagolásban adjuk át a megrendelt termékeket a futárszolgálatnak, akik utánvétes fizetési lehetőséggel kézbesítik a rendelt terméket.

CSOMAG TARTALMÁRÓL ÉS A TERMÉKKEL KAPCSOLATBAN NINCSEN SEMMILYEN JELZÉS ÍGY 100% A DISZKRÉCIÓ.

25.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES a szállítás! Rendelési összegtől függetlenül 2db óvszert adunk ajándékba!
Rendelés leadása után akár már 24 órán belül átveheti a terméket, átlagosan 1-3 munkanappal lehet számolni. Csomag feladását követően e-mail-ben értesítjük Önt. Kiszállítási napon kap egy e-mailt a futárszolgálattól, ami a csomagszámot tartalmazza és a kézbesítés időpontját.A csomag állapotát a rendelést követően folyamatosan nyomon követheti a RENDELÉS KÖVETÉSE oldalon, a rendelési azonosító és az e-mail címe megadásával.

Összefoglaló - randi tippek

A tél hideg és zord, de egy társ mellett könnyen élvezhetővé teheted. Érdemes randi tippeket gyűjteni, mert a közös programok javítják a kapcsolatot és feldobják a szürke hétköznapokat.

Fontos, hogy néha elszánjátok magatokat és kimozduljatok otthonról télen is, de ha ehhez nincs kedvetek, az otthon melegében is jól érezhetitek magatokat.