Potencianövelő rendelés általános tudnivalói

Potencianövelő rendelés - 6 általános tudnivaló

Potencianövelő rendelés folyamata

Potencianövelő rendelés esetén nincs szükség regisztrációra webshopunkban. A rendelés menete: annyit kell tenni hogy az Ön számára megfelelő potencianövelő terméket/termékeket kiválasztja és kosárba teszi, és a  darab számot beállítja. Ez után a következő lépés a szállításhoz szükséges adatok kitöltése: név, szállítási cím, telefonszám, e-mail cím, majd a rendelés véglegesítése.

Minden rendelés esetén a rendszerünk küld Önnek egy visszaigazoló levelet az Ön által megadott e-mail címre. A visszaigazoló e-mailben fog találni egy rendelés azonosítót, ha bármilyen kérdés merülne fel az adott rendelés/termék kapcsán, kérjük a rendelés azonosítóra hivatkozva tud információt kérni. Ennek módjai:

Szállítás és fizetés menete

A leadott potencianövelő termék rendelés után a termék  feldolgozásra, majd utána csomagolásra kerül. A futárszolgálatnál utánvétes fizetési lehetőség is van.

logo
25.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES a szállítás!
Rendelési összegtől függetlenül 2db óvszert adunk ajándékba!
Mit jelent, hogy diszkrét csomagolás?

A diszkrét csomagolás azt jelenti, hogy számunkra nagyon fontos a diszkréció, így a nálunk rendelt termékek mindegyikét diszkrét buborékos fehér vagy barna csomagolásban adjuk át a futárszolgálatnak. A csomag tartalmáról és a termék leírásáról semmilyen jelzés nem fog szerepelni a csomagoláson.

Mennyi a szállítási idő?

Rendelése leadása után általában 1-3 munkanap szállítási időre lehet számítani. A csomag feladását követően értesítjük Önt,  és a kiszállítási napon fog kapni egy e-mailt a futárszolgálattól ami tartalmazni fogja a kézbesítés időpontját és a csomagszámot.

Mi a teendő ha nem kaptam meg a rendelt terméket?

Ha esetleg nem kapta meg a rendelt terméket kérjük minden esetben vegye fel velünk a kapcsolatot. Írjon az info@kamagramost.eu címre vagy a KAPCSOLATOK oldal alján, a form segítségével.

Miért vállalunk pénzvisszafizetési  garanciát termékeinkre?

Számunkra az ügyfél elégedettsége a legfontosabb! Amennyiben az ügyfél nem elégedett a termékünkkel visszafizetjük a teljes vételárat illetve a szállítási díjat is. Nincs szükség indokra, csak annyi hogy jelezze felénk 10 napon belül.

Pénz visszafizetési garanciánk a legmegfelelőbb megoldás arra hogy kockázat nélkül kipróbálhassa termékeinket. Nem várjuk el Öntől hogy olyan termékért fizessen ami nem vált be vagy nem volt elégedett vele. Szeretnénk ha Ön is az elégedett vásárlónk csapatát erősítené.Termékeink minősége és hatása meggyőző érv.

Csalások elkerülése érdekében akik pénzvisszafizetési szándékkal éltek a jövőben nem tudjuk teljesíteni rendelésüket.

Amennyiben bármilyen más kérdés merülne fel a KAPCSOLAT menüpont alatt tud írni ügyfélszolgálatunknak, ahol mi készségesen állunk rendelkezésükre.

Megbízhatóság

Sajnálatos módon nagyon sok hamisítvány van jelen a piacon. A piacvezető Kamagra és Viagra potencianövelő termékek rendelése esetén mindig körültekintőnek kell lenni! Csak megbízható forrásból rendelj!

Kamagra termékeinket kivétel nélkül a méltán híres Ajanta Pharma gyógyszergyár által készített és forgalmazott termékek. Mi mint potencianövelő viszonteladó pénz visszafizetési garanciát vállalunk minden eladott termék után.

Cégünk 5 éve a piac egyik legmegbízhatóbb viszonteladója Magyarországon, a diszkréció és megbízhatóság jegyében.

Összefoglalás

Magyarországon piacvezető forgalmazóként, potencianövelő webshopunkban regisztráció nélkül, egyszerűen tudja leadni a rendelését.

A szállítás akár 24 órán belül, de általánosságban 1-3 nap alatt megérkezik, DISZKRÉT csomagolásban! Semmilyen utalást nem tüntetünk fel a csomagon, annak tartalmáról és a webshopról.

25.000 Ft feletti rendelés esetén mindig ingyenes a szállítás és rendelés összegétől függetlenül, minden csomagba 2db óvszert adunk ajándékba.