4 érv kamagra zselé

4 érv a Kamagra zselé mellett

Potencianövelő készítmények egyik legötletesebb kivitelezése, az Ajanta Pharma által készített Kamagra Oral Jelly, amely zselé kivitelben kapható.

Cikkünkben a Kamagra zseléről fogunk beszélni. Miért lehet jó választás a filmtablettákkal szemben? Miért képes gyorsabb hatást elérni azoknál? Kiknek ajánljuk?

Tartalomjegyzék:

  1. Kamagra zselé előnyök
  2. Alkalmazása
  3. Mellékhatása
  4. Szállítás/rendelés
  5. Pénzvisszafizetési garancia

1. Kamagra zselé

Természetesen a hatása nem marad el a filmtablettától. Sőt! Mind a kettő kivitel egyforma mennyiségben tartalmazza fő hatóanyagát a szidenafil-citrátot.

Kamagra zselé kivitel azomban eltér filmtablettás társaitól. Felszívódása gyorsabb, mivel folyékony állapotban kerül bevételre, így már a szájüregben, majd a gyomorban is korábban váltja ki hatását.

Hatása több tényezőtől is függ (hidratáltság, étkezés, testsúly, stb.), de bevételtől számítva akár 20 percen belül érezhető a hatása. Átlagosan elmondható, hogy 20-30 percel előbb képes kifejteni hatását, mint a tablettás kiszerelések.

Használható alkalmi esemény előtti tablettának, de rendszeres szedése esetén sem okoz függőséget. Hétköznapi használatra épp úgy alkalmas, mint egy nyaralás emlékezetessé tételére.

A Kamagra zselé 100mg csomag tartalma 7db tasak, a hét minden napjára. Gyors felszívódás és finom, ananász, narancs, eper, vanília, banán, fekete ribizli, vajkaramell ízekben,

illetve az új 4. kiadás Cola, sárgabarack, őszibarack, maracuja(passiógyümölcs), kókusz, vegyes gyümölcs, méz ízekben.

A Kamagra zselé kizárólag férfiak részére alkalmazható.

A Kamagra világszinten a legkeresettebb potencianövelő termék, gyártója a méltán híres Ajanta Pharma gyógyszerészeti multinacionális cég. A Kamagra család tagja a Kamagra zselé, napjaink közkedvelt potencianövelő terméke, zselés formájának, gyors felszívódásának és könnyű felhasználhatóságának köszönhetően.

2. Kamagra zselé alkalmazása:

A Kamagra zselé fogyasztása szájon át bevéve történik. FONTOS! A termék semmilyen hatást nem fejt ki a hímvesszőre kevése esetén! A hatóanyag felszívódása a szájban, majd lenyelést követően a gyomorban történik.

A zacskót kinyitva egy gél állagú anyagot találunk, melyet szájon át bevéve fél percig a szájüregben javallott tartani, hogy a nyálkahártyán át rövidebb idő alatt részlegesen felszívódjon a zselé állagú hatóanyag, majd fél perc elteltével nyelje le a zselét.

Bevehető étkezés közben vagy attól függetlenül is, azonban azt tapasztalhatja, hogy a hatása később jelentkezik, ha azt bőséges étkezés közben veszi be. Kamagra zselét a tervezett szexuális tevékenység előtt legalább 20-30 perccel érdemes bevenni.

Az egyidejűleg fogyasztott alkohol átmenetileg megakadályozhatja a hímvessző merevedését. A gyógyszer hatásának maximális kihasználása érdekében lehetőleg ne fogyasszon nagy mennyiségű alkoholt a gyógyszer bevétele előtt.

A potenciafokozó zselé nem használható nitrátot tartalmazó gyógyszerrel, illetve szív gyógyszerrel és értágító gyógyszer készítményekkel!

3. Kamagra zselé mellékhatása:

Mellékhatások nem mindenkinél jelentkeznek, azonban az esetleges mellékhatások általában enyhék vagy mérsékeltek.

  • Allergiás reakció (ez ritkán fordul elő)
  • Ennek tünetei közé tartozik a hirtelen kialakuló sípoló légzés, nehézlégzés vagy szédülés és a szemhéj, az arc, az ajkak vagy a torok feldagadása
  • Mellkasi fájdalom (ez nem gyakran fordul elő) Ha ez a közösülés közben vagy után lép fel
  • Helyezkedjen félig ülő helyzetbe, és próbáljon meg lazítani
  • Ne alkalmazzon nitrát készítményeket a mellkasi fájdalom enyhítésére!
  • Tartós, néha fájdalmas merevedés
  • Ha merevedése 4 óránál tovább tart, azonnal keressen fel egy orvost!
  • Hirtelen látáscsökkenés vagy látásvesztés
  • Súlyos bőrreakciók.

A termék szedése gyermekek és 18 éves kor alatti serdülők számára nem javallt.

  • nitrát származékot tartalmazó szív továbbá értágító gyógyszerek alkalmazása esetében
  • ha nitrogén-monoxid-donort tartalmazó gyógyszert pl. amil-nitritet szed
  • alkohol és magas koffein tartalmú italok fogyasztásával egyidőben
  • más, potencianövelésre ajánlott gyógyszer szedése esetén
  • ha ön nő
  • ha allergiás vagy túlérzékeny a szildenafil-re vagy a tabletta egyéb összetevőjére
  • volt korábban szélütése, szívrohama vagy szélsőséges (alacsony vagy magas) a vérnyomása
  • ritkán előforduló örökletes szembetegsége van.

4. Szállítás

A leadott rendelés után a potencianövelő termék(ek) feldolgozásra, majd utána csomagolásra kerül. Diszkrét buborékos fehér vagy barna csomagolásban adjuk át a megrendelt termékeket a futárszolgálatnak, akik utánvétes fizetési lehetőséggel kézbesítik a rendelt terméket.

CSOMAG TARTALMÁRÓL ÉS A TERMÉKKEL KAPCSOLATBAN NINCSEN SEMMILYEN JELZÉS ÍGY 100% A DISZKRÉCIÓ.

25.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES a szállítás!Rendelési összegtől függetlenül 2db óvszert adunk ajándékba!

Rendelés leadása után akár már 24 órán belül átveheti a terméket, átlagosan 1-3 munkanappal lehet számolni. Csomag feladását követően e-mail-ben értesítjük Önt. Kiszállítási napon kap egy e-mailt a futárszolgálattól, ami a csomagszámot tartalmazza és a kézbesítés időpontját.

A csomag állapotát a rendelést követően folyamatosan nyomon követheti a RENDELÉS KÖVETÉSE oldalon, a rendelési azonosító és az e-mail címe megadásával.

5. Pénzvisszafizetési garancia

Bizonytalan egy termék vásárlásban? Amennyiben nem elégedett a termékkel, pénz visszafizetési garanciát vállalunk minden esetben és a szállítással együtt visszatérítjük a termék árát! Csalások elkerülése érdekében akik pénzvisszafizetési szándékkal éltek a jövőben nem tudjuk teljesíteni rendelésüket.


Lovegra női potencianövelő

Válogasson webshopunkban hasonló termékeink közül vagy lepje meg partnerét is női vágyfokozó termékünkkel, a Lovegra női potencianövelővel a dupla hatásért.

További információkért írjon nekünk az info@kamagramost.eu címre vagy a KAPCSOLATOK oldalon az űrlap kitöltésével.